Referenties

Deel uw klantervaring bij Zolderverbouwen.com

Schrijf ook een referentie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.83.14 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Ryuji Ryuji uit Barneveld schreef op 3 juli 2023 om 14:25
Marcel heeft onze zolder verbouwd en wat wij kunnen zeggen, is dat Marcel een ware, professionele, flexibele en keurige vakman is. Van begin tot eind nam Marcel ons mee in het project. Hij dacht mee, deed voorstellen, verifieerde met ons alvorens hij iets deed en bovenal communiceerde duidelijk met ons. Wij wisten waar wij aan toe waren. Hij houdt zich aan zijn planning en komt zijn afspraken na. Hij heeft werk boven onze verwachting geleverd. Wij raden Marcel ten zeerste aan!
Janusz Janusz uit Veenendaal schreef op 16 april 2023 om 14:08
Marcel verbouwde afgelopen februari onze zolder en had een dakkapel laten plaatsen. We zijn tevreden met de verbouwing en raden Marcel zeker aan! Paar weken na de verbouwing kwam hij nog zonder moeite terug om de verwarming te ontluchten!
Suzanne G. Suzanne G. uit Barneveld schreef op 29 december 2022 om 09:55
Afgelopen november heeft Marcel bij ons de zolder verbouwing gedaan en ook heeft hij een prachtige kast op maat gemaakt in de woonkamer. Wij zijn super tevreden, Marcel werkt netjes, is flexibel en denkt altijd mee. De zolder is erg mooi geworden en we zijn ook enorm blij met de vliering. Vakman!
Gerben en Marianne Gerben en Marianne uit Voorthuizen schreef op 28 mei 2022 om 11:33
De heren van zolderverbouwen.com hebben een prachtige kamer en vliering gemaakt op onze zolder. Hierbij hebben ze ook de elektra, verlichting en schilderwerk afgewerkt. Aan het einde van het werk is alles netjes opgeruimd. We bevelen zolderverbouwen.com van harte aan!
peter westerbeek peter westerbeek uit Barneveld schreef op 13 mei 2022 om 08:41
De afgelopen anderhalve week zijn Marcel en zijn zoon Brian druk geweest met het verbouwen van onze zolder. Het resultaat is prachtig geworden. Twee mooie kamers en een vliering gemaakt. Tijdens de verbouwing hadden wij nog extra wensen zoals extra stopcontacten, een werkblad boven de wasmachine/droger en het aansluiten van een wastafel. Dit kon allemaal direct worden gerealiseerd. Wij zijn erg tevreden en bevelen Marcel en Brian van harte aan.
Martijn De ruijter Martijn De ruijter uit Veenendaal schreef op 17 november 2021 om 17:46
Erg fijne ervaring. Bij ons zijn er op zolder twee kamers gerealiseerd met elektra en twee extra dakramen. Alles ziet er netjes en vakkundig uit. Marcel denkt goed mee in de keuzes die er zijn. Zo heeft hij bijv ook het deurbeslag hetzelfde gedaan zoals in het rest van het huis is. Verder is alles netjes afgewerkt met plinten. Met een week waren ze klaar. Bedankt Marcel!
Dian Mertens Dian Mertens uit Huis ter Heide schreef op 3 november 2021 om 11:02
We wilden bij ons op zolder graag twee kamers en ook dat onze cv en wasmachine in een aparte ruimte kwamen te staan. Marcel dacht erg met ons mee wat de opties waren. We konden het niet zo goed voor ons zien dus we hadden afgesproken om eerst de twee kamers te maken en dan te kijken hoe we de cv en de wasmachine zouden doen. We zijn er uiteindelijk erg tevreden mee. De communicatie was prettig! Blij met hoe het geworden is??
Mark van Zwol Mark van Zwol uit Apeldoorn schreef op 25 augustus 2021 om 17:17
Marcel heeft bij ons de zolder verbouwd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. In twee weken heeft Marcel twee kamers gemaakt, elektra aangebracht, waterleiding en afvoer verlegd en een vliering met vlizotrap aangebracht. Marcel denkt mee en is prettig in omgang. Voor ons een aanrader.
Fam van der Ploeg Fam van der Ploeg uit Barneveld schreef op 23 augustus 2021 om 16:50
Prachtige complete verbouwing van onze zolder. Marcel is heel fijn om in huis te hebben, heeft in een paar weken heel netjes en secuur de zolder voorzien van 2 kamers, vliering(incl. trap), elektra en voorbereidingen voor een dakkapel. Daarnaast dacht hij mee met de meest praktische indeling van de ruimte. Al met al een super ervaring en een dikke aanrader.
Fam. Prins Fam. Prins uit Amersfoort schreef op 2 juni 2021 om 20:45
Wij hebben op onze zolder twee slaapkamers laten maken. Marcel heeft een muur gebouwd de electra aangelegd en voor dakramen en verwarmingen gezorgd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Fam Modder Fam Modder uit Ede schreef op 10 mei 2021 om 10:21
Marcel is hier bijna 2 weken bezig geweest met het realiseren van een vliering over de gehele breedte en 2 kamers + een hal eronder, incl elektrawerk. We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen hem van harte aan.
M.Gijsbertse M.Gijsbertse uit Barneveld schreef op 26 april 2021 om 20:36
Wij hebben onze zolder aan laten pakken door Marcel. Er is een dakkapel, vliering en slaapkamer gemaakt. Alle wensen waren mogelijk, alles is goed overlegd en Marcel heeft veel kennis om er iets moois van te maken. We zijn ongelooflijk tevreden over zijn manier van werken en het resultaat. Bij deze nog een keer: Marcel bedankt!
Marcel en Ashley Marcel en Ashley uit Veenendaal schreef op 14 december 2020 om 16:47
Marcel heeft bij ons de zolder verbouwing gedaan. Hij heeft 2 kamers gemaakt. In beide kamers zijn dakramen geplaatst. Hij heeft alles netjes afgewerkt en is zelfs nog teruggekomen voor het leggen van extra plinten. Daarnaast heeft Marcel een ruime vliering gemaakt. Hij is bijna 2 weken bezig geweest. We zijn erg tevreden over het resultaat en bevelen hem van harte aan!
P. van der Lugt P. van der Lugt uit Zeewolde schreef op 9 september 2020 om 12:17
Marcel heeft bij ons de complete zolder verbouwd en dakkapel laten plaatsen. Heel mooi werk afgeleverd en hij is een vriendelijke en rustige man. Bij ons ongeveer 3 weken in huis geweest en zijn erg tevreden met het resultaat.
Johan van den Hatert Johan van den Hatert uit Ede schreef op 17 juli 2020 om 09:19
Marcel heeft bij mij de zolder verbouwd tot een kamer met vliering en vlizotrap Bij start verbouwing hadden we wat extra wensen en die werden flexibel mee genomen in de aan genomen klus. Marcel denkt mee en afspraak is afspraak kwaliteit van het werk is gewoon super!! van Electra tot dakraam van spuitwerk tot het timmerwerk alles gewoon netjes vakwerk. zolderverbouwen.com raad ik ook echt aan om te contacten met Marcel als ze een klus hebben.
Watze Watze uit Ede schreef op 30 april 2020 om 10:46
Marcel heeft ook bij ons de zolder verbouwd. Gips tegen het dak aan, muur weggehaald en omgezet. Elektra aangelegd. We sluiten ons aan bij de overigen: hij denkt mee, goede en heldere communicatie, prettige manier van werken, mooi resultaat. Ook wij bevelen hem van harte aan.
Anne Postma Anne Postma uit Amersfoort schreef op 2 april 2020 om 19:56
Marcel heeft bij ons de zolder verbouwd. Hij heeft twee kamers en een vliering gemaakt, de dakkapel afgetimmerd, elektra aangelegd enz. Heel fijn is dat Marcel actief meedenkt in het ontwerpen van de zolder. Hij is ook erg prettig in de omgang; vriendelijk en helder. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat: de zolder is zeer vakkundig afgewerkt en netjes achtergelaten. Kortom: wij kunnen Marcel van harte aanbevelen!
Daniel Hartvelt Daniel Hartvelt uit Veenendaal schreef op 13 maart 2020 om 15:19
Marcel heeft bij ons de zolder verbouwd. Hij heeft meegedacht in het ontwerpen van de zolder, denkt erg oplossingsgericht en communiceert erg prettig. Het resultaat is erg mooi en alles is strak afgewerkt. Hij komt daarnaast zijn afspraken na en laat alles altijd netjes achter. Zeker aan te bevelen.
Patrick Koster Patrick Koster uit Amersfoort schreef op 11 maart 2020 om 22:24
Marcel heeft bij ons de zolder verbouwd, kastjes gebouwd en kamers geschilderd. We zijn erg tevreden over het resultaat. Hij is vakkundig, denkt mee en komt afspraken goed na. Wij bevelen hem zeker aan.
Bas Bas uit Ede schreef op 27 februari 2020 om 11:31
Marcel heeft binnen 1,5 week onze zolder verbouwd. Nieuw dakraam, nieuwe kamer en vliering. Je kunt zien dat hij een vakman is. Keurig werk afgeleverd en dacht goed met ons mee.
Fam. Folmer Fam. Folmer uit Wageningen schreef op 26 februari 2020 om 13:03
Half januari heeft Marcel bij ons een wand geplaatst op zolder met deur en elektra om een zolderkamer te realiseren. Wij zijn erg blij met het resultaat. Duidelijke afspraken en net werk.
Angelique Suik Angelique Suik uit Baarn schreef op 13 november 2019 om 22:22
Marcel is bij ons bijna 4 weken bezig geweest om onze zolder te verbouwen ,hele nieuwe indeling ,dakkapel, kastenwand ,etc. Super vakwerk geleverd. Van te voren super meegedacht en uitgetekend, helemaal geworden wat wij hadden gedacht. Vakman eerste klas. ?
Ruud Ruud uit Barneveld schreef op 22 september 2019 om 21:15
Onlangs heeft Marcel onze zolder verfraaid met een zolderkamer met dakraam en vide. Hij pakte dit efficiënt en professioneel aan en had de klus zelfs iets voor de beoogde einddatum afgerond. Het resultaat is prachtig geworden.
Merel en Remco Merel en Remco uit Barneveld schreef op 12 mei 2019 om 20:58
Marcel heeft bij ons de zolder verbouwd. Dit was een langdurige klus, waarbij hij twee kamers heeft gemaakt, een vliering, twee dakramen, een inbouwkast, een ombouw om de cv en een wastafel geplaatst. Marcel heeft keurig werk geleverd, we zijn erg blij met onze nieuwe zolder/vliering. Marcel is een vakman waar je geen last van hebt en die je prima een maand in je huis kunt hebben.
Merel en Remco Merel en Remco uit Barneveld schreef op 7 april 2019 om 20:57
Marcel heeft bij ons de zolderverbouwing gedaan. Een grote klus die ongeveer een maand in beslag nam. Marcel had onze voorkeur voor het uitvoeren van de werkzaamheden, doordat zijn offerte veel details bevatte en daardoor duidelijk was waar de eindprijs vandaan kwam. Daarnaast heeft hij duidelijk kennis van zaken. Marcel is een prettige man om in je huis te hebben en hij heeft het werk zeer netjes uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden.
Adriaan Adriaan uit Wanner schreef op 16 maart 2019 om 12:03
Marcel heeft bij ons de zolder geïsoleerd tezamen met een verschillende kastwanden, velux dakraam en stopcontacten. Prijs kwaliteit verhouding was heel goed, heeft het netjes afgewerkt met goede materialen. Probleempjes die ontstonden heeft hij netjes en vakkundig opgelost. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat.
Ron Ron uit Wageningen schreef op 2 januari 2019 om 21:13
Marcel heeft onze zolder naar volle tevredenheid verbouwd tot slaapkamer en bergruimte! Een prettig persoon met kennis van zaken. Gebruikte goede materialen en werkte netjes.
Visser Visser uit Zeewolde schreef op 11 december 2018 om 13:54
Voor de tweede keer een zolder laten verbouwen door Marcel dit maal in ons nieuwe huis. Inclusief een afzuigpunt naar buiten in de keuken met een koof eromheen. Naast een goede prijs werkt Marcel netjes en snel. Ook laat hij de boel netjes achter zelfs het tapijt op beide trappen heeft hij gezogen!
Hans Hans uit Amersfoort schreef op 3 augustus 2018 om 08:11
Wij hebben de zolder laten verbouwen tot een slaapkamer. Ook heeft Marcel de elektriciteitspunten aangepast. De kamer is netjes afgewerkt en we zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Jan Jan uit Amerfoort schreef op 22 juni 2018 om 11:44
Wij hebben een dakkapel laten plaatsen en twee kamers laten creëren. Marcel denkt goed mee, werkt netjes en communiceert goed. Hij heeft ook wat extra schilderwerk voor ons gedaan boven de open trap en een klemmende deur op de benedenverdieping opnieuw afgehangen. De klus duurde wel iets langer dan gepland, maar dat was voor ons geen probleem en duidelijk is dat Marcel de tijd neemt die nodig is en het werk niet afraffelt. Een tevreden klant!
Marcel Heethaar Marcel Heethaar uit Baarn schreef op 22 april 2018 om 09:29
Er is een afscheidingswand geplaatst op zolder met vernieuwen elektriciteit. Uitstekend uitgevoerd en prettige afstemming. Een aanrader.
Lisette Visser Lisette Visser uit Zeewolde schreef op 27 maart 2018 om 12:44
Marcel heeft bij ons de zolder verbouwd. Er stond al een wand en kwam een tweede wand bij zodat alle kinderen hun eigen kamer kregen. Wat heeft hij het goed, snel en vooral netjes gedaan. Beneden hebben we eigenlijk niets gemerkt van de verbouwing en voordat hij elke dag naar huis ging ruimde hij alles zo op dat onze kinderen veilig door ons huis konden lopen en spelen. De volgende klus laten we ook zeker door Marcel uitvoeren!
Rudy Rudy uit Zeewolde schreef op 1 februari 2018 om 09:06
Zolder top verbouwd! Twee mooie kamers gemaakt, opbergkast en hierboven nog een erg praktische opbergvliering met vlizotrap. Resultaat is erg mooi geworden. Netjes en strak afgewerkt!
Rianne vd Kloes Rianne vd Kloes uit Huizen schreef op 31 januari 2018 om 18:38
Bedankt Marcel voor het creëren van genoeg slaapkamers voor alle jongens hier thuis! Tevreden over service en dienstverlening. Communicatie verliep prettig. Kortom tevreden!

 


Opdracht: Verwijderen zachtboard, Isoleren en aftimmeren

Reactie: Marcel is een betrouwbare en sympathieke vakman. Sterk in de communicatie. Doet wat hij belooft en meer. Ik raad hem zeker aan. Op zijn laatste werkdag werd het laat, maar hij bleef vrolijk fluiten, liet het huis supernetjes achter en hielp me ook nog eens om mijn haperende auto aan de praat te krijgen. Waar vind je nog zo iemand?? De klus is bovendien uitstekend uitgevoerd en mijn huis is lekker warm deze winter. Marcel, bedankt!

 • Beste Raissa, wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Zoals ik al had aangeven gaat 30% van de warmte door het dak naar buiten. Je zult het zeker gaan merken op je energierekening. Nu maar hopen op een strenge winter………

Cijfer:             10

Opdracht:     Na isoleren en afwerken zolder ong. 81m2

Reactie:         Prettige samenwerking. Heldere communicatie. Netjes uitgevoerd. Vakbekwaam.

 • Beste Timme, bedankt voor je review. We zijn er weer blij mee! Veel woongenot toegewenst in jullie woning. Over enkele weken nog een nieuwe trap plaatsen en het geheel is klaar. Misschien daarna tot een volgende klus 😉

Cijfer:             8.3 

Opdracht:     Trappenkast planken maken/monteren

Cijfer:             8.7 

Opdracht:     garage verbouwen tot kantoor, schuur en bijkeuken/berging

Reactie:         Wij hebben in het verleden met diverse (af)bouwbedrijven gewerkt, maar zelden met zo’n betrouwbare en kwaliteitsgerichte vakman. Afspraak = afspraak betekent bij Tak en Delning nog iets. Niets wordt afgeraffeld en afwerking is van hoog niveau.

 • Hoi Luc en Marjan, goed om te horen en te lezen dat jullie zeer tevreden zijn. Zelf vond ik het een bijzondere klus om van een kale garage een kantoor, bijkeuken en hobbyruimte te maken. Ik kom binnenkort even kijken als jullie klaar zijn. Bedankt voor het mooie cijfer!

Cijfer:             9.3

Opdracht:     Zolderverbouwing

Reactie:         Marcel, bedankt voor de werkzaamheden, we zijn erg tevreden met het resultaat! gr, Sander

 • Bedankt voor het mooie review, Sander en Mariëlle. Nu jullie het hebben afgewerkt is het helemaal top geworden! Succes met het gezin en bedankt voor de lekkernijen 😉

Cijfer:             8.9

Opdracht:     Muur plaatsen op zolder

Reactie:         Marcel heeft het werk naar volle tevredenheid gedaan. Hij werkt snel en netjes. Wat het samenwerken met Marcel vooral zeer prettig maakt is de communicatie. Marcel is duidelijk en open over het werk, de kosten, de planning, etc. Tevens denkt hij mee en toont initiatief m.b.t. het oplossing van eventuele problemen of andere vraagstukken. Kortom: zeer prettige samenwerking met prachtig resultaat!

 • Hoi Karin, ik ben blij dat je tevreden bent met de nieuwe slaapkamer voor je zoon. Een mooie kleur blauw tegen de wand en een zitje gemaakt voor het raam met schitterend uitzicht. Succes verder en bedankt voor het hoge cijfer!

Cijfer:             9.6

Opdracht:     Lege woonkamer helemaal aanpakken

Reactie:         Persoonlijkheid vind ik net zo belangrijk als het werk dat wordt afgeleverd. Wij hadden een flinke verbouwing in de planning en het laatste dat je dan wil is een lompe bouwvakker in je huis. Marcel is rustig, houdt overzicht en denkt mee. Hij heeft meerdere tips aangedragen die ons huis ten goede zijn gekomen. De verbouwing bleek wat omvangrijker dan gepland en natuurlijk ging een en ander mis. Marcel was flexibel, sprong in waar mogelijk en bij problemen kwam hij langs. Hij is een meegaand en warm persoon die je er goed bij kunt hebben. Wij hebben dankzij Marcel de verbouwing als gezellig én professioneel ervaren. Dat is heel wat waard! Dank Marcel.

 • Beste Jaap & Arina, bedankt voor dit mooie cijfer, daar ben ik trots op. Al met al werd het toch nog een grotere klus dan was aangenomen maar kon het goed inplannen. Ik heb het met plezier gemaakt! Veel woonplezier toegewenst en misschien tot een volgende klus.

Cijfer:             9.6

Opdracht:     maken van een koof boven het kookeiland met een plafondunit (afzuigkap)

Reactie:         Marcel heeft voor ons een koof inclusief spotjes en afzuigkap boven het kookeiland geplaatst. Marcel werkt netjes en is fijn in de omgang. Wij zijn zeer tevreden!

 • Kijk hier doen we het voor: een mooi eindresultaat en een heel mooi cijfer. Dank jullie wel voor de review. Nog even en dan kunnen jullie genieten van jullie nieuwe woning. Veel woonplezier!

Cijfer:             10

Opdracht:     deuren passend maken

Reactie:         Vakman, communicatief, snelle werker, denkt mee. Aanrader!

 • Fijn om weer een mooi cijfer te krijgen. Dank daarvoor. Veel succes met de verdere afwerking in jullie sfeervolle woning 😉

Cijfer:             9.7

Opdracht:     creëren slaapkamers zolder

Reactie:         We hebben onze zolder door Marcel laten verbouwen en we zijn er zeer tevreden over. Marcel is een harde werker, betrouwbaar, prettig in de omgang en levert keurig werk af. We raden hem zeker aan.

 • Beste Jord & Annalies, wat een mooi cijfer hebben jullie gegeven. Ik ben er trots op dat jullie zeer tevreden zijn met het eindresultaat. Succes met het verder afwerken van de zolder.

Cijfer:             10

Opdracht:     Vliering creëren en twee slaapkamers met hal

Reactie:         Marcel is een netjes werkend persoon, die aandachtig zijn werk doet. Tijdens het beoordelen van het werk denkt hij goed mee. Beoordeling, werk en nazorg zijn gewoon goed!

 • Beste Ricardo & Sirine, bedankt voor je goede review. Het was een plezier om het te mogen maken. Succes met de verdere afwerking en veel woongenot in jullie nieuwe huis!

Cijfer:             8.1

Opdracht:     Isoleren zolder

Reactie:         Marcel heeft bij ons de zolder geïsoleerd en afgewerkt. Nadat Marcel bij ons was wezen kijken, hebben we heel erg vlot een offerte ontvangen. Hij heeft goed meegedacht en adviezen aangedragen, en kon snel aan de klus beginnen. De communicatie verliep zeer aangenaam, en ook de gebruikte materialen en het afgeleverde werk zijn van uitstekende kwaliteit! Marcel werkt erg netjes, en is een betrouwbare aannemer. We zijn enorm blij met het eindresultaat, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt!!

 • Hallo Koen & Ilona, tjonge tjonge wat een goed cijfer!! Hartelijk dank hiervoor. Het was een leuke klus op te maken met een gezellige sfeer. Top! Succes met de verder afwerking en graag tot een volgende keer.

Cijfer:             9.9

Opdracht:     plafond + vliering en kamers maken op zolder verdieping

Reactie:         Super! Marcel is een echte vakman. De zolder is keurig geworden. Communicatie verliep soepel. We hadden geen harde deadline en de planning kon wat ons betreft vrij worden ingevuld maar de oplevering was sneller dan verwacht. En de prijs/kwaliteit verhouding is perfect.

Cijfer:             8.7

Opdracht:     Tussenwand met deur plaatsen op zolder t.b.v. extra slaapkamer

Reactie:         Marcel heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft kennis van zaken, is betrouwbaar, werkt hard, werkt netjes en laat alles netjes achter, heeft ook oog voor detail en voor een nette afwerking. We hebben er een mooie zolderkamer bij en zouden hem beslist weer vragen voor een andere klus.

 • Hoi Annemieke & Robert, bedankt voor de referentie. Hier ze we weer blij mee ;-). Naast de opdracht zijn er diverse extra werkzaamheden uitgevoerd.

Cijfer:             8.7

Opdracht:     Deur van buiten naar binnen laten draaien.

Reactie:         Marcel is een vakman die goed meedenkt. Flexibel in tijdschema. Erg prettig.

Cijfer:             7.9

Opdracht:     wand verplaatsen om slaapkamer groter te maken

Reactie:         Marcel is een rustige werker, en levert zijn werk prima af. Hij denkt met je mee en niet te beroerd om iets te veranderen. We zijn zeer tevreden

 • Bedankt voor de referentie! Succes met de verdere afwerking.

Cijfer:             9.0

Opdracht:     Stoel reparatie

Reactie:         Prima uitgevoerd, de stoelen zijn nog altijd als nieuw.

Cijfer:             9.0 

Opdracht:     Dakisolatie aanbrengen

Reactie:         Tak en Delning hebben naar volle tevredenheid ons platdak van binnenuit geisoleerd. De werkzaamheden waren slopen van het oude plafond, aanbrengen 200mm glaswol isolatie en vochtregulerende klimaatfolie, opnieuw timmeren van gipsplaten plafond met plinten. Inmiddels ziet het er na het nodige schilderwerk weer keurig uit, en is het tijdens hete zomerdagen een stuk aangenamer toeven op de zolderverdieping. We konden snel een afspraak maken na het overeenkomen van de precieze werkzaamheden, en het contact was vriendelijk en correct. Er is niet bezuinigd op de materialen.

 • Dag Ferdie, bedankt voor de goede referentie!
  Fijn dat het leef comfort door de isolatie sterk is verbeterd.

Cijfer:             9.0 

Opdracht:     schuifdeurconstructie schuin dak zolder

Reactie:         Knieschotten/schuifdeurconstructie t.p.v. schuine daken op zolder

Cijfer:             9.0 

Opdracht:     Zolderverbouwing

Reactie:         Marcel is een harde werker die doet wat hij heeft beloofd/afgesproken, betrouwbaar en fijn in de omvang. Hij is zorgvuldig met oog voor detail. Hij denkt erg goed mee en geeft ook praktische oplossingen Hij heeft binnen de gestelde termijn het werk naar wens opgeleverd. We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen

Cijfer:             9.4

Opdracht:     isoleren+aftimmeren en tussenwand plaatsen

Reactie:         Marcel heeft bij ons de zolder geisoleerd, een tussenwandje geplaatst, electra aangelegd en alles netjes sausklaar opgeleverd. Ook is er altijd erg duidelijk gecommuniceerd over het te leveren (meer)werk, waardoor er geen onverwachtse verassingen waren. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Cijfer:             9.3

Opdracht:     Zolderkamer maken ongeveer 2.8m x 3.8m

Reactie:         Op de zolderverdieping, die 1 grote ruimte was, wilden wij graag een extra kamer creëren met daarop nog een kleine bergvliering. De kamer moest niet de volledige breedte van de zolder beslaan; er moest tussen de zijkant van de kamer en de bergruimte achter het knieschot ook nog wat ruimte blijven voor het opbergen van spullen. Ook wilden we graag nog dat er een ‘lichtverbinding’ zou bestaan tussen de zolderkamer en de bergzolder/overloop. Ook hadden we nog de woningscheidende betonnen muur die een deel van de kamer beslaat, en ook in het trapgat naar zolder, die nog gestuct moesten worden. Van de vakmensen die wij op bezoek hebben gehad kwam Marcel het meest zeker van zijn zaak op ons over, ook qua adviezen die hij geeft en qua mee denken. Je kan duidelijk zien dat hij weet…

Cijfer:             9.1

Opdracht:     Plaatsen binnenwand

 • Kloosterman bedankt voor de referentie. Wand geplaatst met kozijn/deur en verder nog diverse klusjes gedaan zodat jullie kunnen verhuizen. Succes in de nieuwe woning.

Cijfer:             10

Opdracht:     Zolderverbouwing  

 • Bedankt voor dit fantastische cijfer! Daar ben ik trots op. Wand geplaatst op zolder + kozijn/deur geplaatst en alles gesausd zodat het direct gebruiksklaar is. Leuke opdracht om uit te voeren.

Cijfer:             10

Opdracht:     Wand plaatsen incl. deur t.b.v afsluiten zolderkamer

Reactie:         Wij hebben op onze zolder een wand incl. deur laten plaatsen om zo een extra kamer en halletje te maken. Hierbij is alles meegenomen zoals isolatie, plinten, sausklaar opleveren, voorbereiding elektra. De opdracht is zeer netjes uitgevoerd, alle afspraken zijn goed nagekomen en ook is er heel erg netjes gewerkt, ook qua opruimen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zijn inmiddels al aan het nadenken over evt. vervolgklussen.

 • Bedankt voor de goede referentie. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Graag ben ik van dienst voor de volgende klussen…… Succes met ons uitgevoerde werk.

Cijfer:             9.0

Opdracht:     Plaatsen binnenkozijnen en stuccen

Reactie:         Goede snelle reactie. Na bezichtiging snel een goed prijs. Ook de uitvoering daarna kon snel plaats vinden. Het werk is goed en netjes uitgevoerd.                               Ook de stukadoor die hij heeft ingehuurd heeft goed werk afgeleverd. Deze kwam ook keurig binnen de afgesproken tijd.

 • Leuk project om te maken: metselwerk aanhelen + houten kozijnen met nieuwe binnendeuren geplaatst. Verder stukwerk op de wanden en plafonds laten aanbrengen. Arjen, veel plezier met de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Mocht je meer hulp nodig hebben dan hoor ik het graag.

Cijfer:             8.3

Opdracht:     plafondplaten plaatsen, wand plaatsen.

Reactie:         Wij hebben het gevoel dat Marcel de juiste man was om deze opdracht uit te voeren. Hij heeft ons ontzorgd, heeft uitstekend werk geleverd, was steeds volgens afspraak aanwezig en ook nog flexibel. De uurprijs is niet de laagste maar de inzet en kwaliteit maakt het meer dan goed. Ook heeft hij heel redelijk de uren gerekend en heeft geen reiskosten gerekend. Marcel heeft behalve plafondplaten en wanden ook de elektra aangelegd een wand verstevigd om bevestiging van een zware radiator mogelijk te maken. Alles was keurig netjes afgewerkt. Steeds in goed overleg met ons. Wij kunnen deze vakman van harte aanbevelen.

 • Joyce & Carl bedankt voor de referentie en de gastvrijheid met warme chocolademelk met marshmallows 🙂 ! Veel plezier met de nieuwe slaapkamer en graag tot een volgende keer. Inmiddels de boeidelen gedeeltelijk vervangen van een vakantiewoning en een bestaande trap verstevigd en een leuning aangebracht. Dank daarvoor

Cijfer:             9.4

Opdracht:     Plaatsen en stuccen binnenwanden

Reactie:         Goede vakman, samenwerking met kundige stucadoors.

 • Gerald & Ira, bedankt voor de reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en succes met de zolder.

Cijfer:             8.6

Opdracht:     Vervangen 12V trafo achter Luxalon systeemplafond

Reactie:         Accuraat in de voorbereiding van de klus door het stellen van de juiste vragen.

Geeft kennis van zake weer. Bij de uitvoering de juiste gereedschappen en reserveonderdelen aanwezig.

Cijfer:             8.9